Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да разкаже за проблем,

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да разкаже за проблем,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: От чий джоб се плаща за това безобразие?

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията, с цел да опише за проблем, обвързван с чешмите в града, откъдето пловдивчани могат да утолят жаждата си в жегата, а и да се разхладят. За едно от местата, които той си сигнализира  Plovdiv24.bg  също писа. Ето какво изяснява той в имейла си до нас:

Уважаема медия,

за поредна година и изключително при тези невиждани жеги, голям брой чешми не престават да НЕ работят даже в самия център.

Пред Тримонциум, Пощата, Базиликата и още няколко места има чисто нови чешми, които са се трансформирали в самобитни кошчета за отпадък и срам! Не са планувани очевидно даже аварийни елементи за когато от общината благоволят да им извърнат изобщо внимание - липсва обикновена поддръжка, а се хвърлят на нови и нови планове за асимилиране.

Чешмата при парк " Розариум " е оставена към този момент съвсем седмица да се излива на паважа и НЕ бива даже спряна. От чий джоб се заплаща за това безсрамие? А след това нямало пари?

Дори до самия парк достъпът към момента е стеснен от паднало дърво, което лежи по цялата дължина на пътеката откъм " Братската могила ". Ако е за живи и здрави дървета, пречещи на някой капиталов план - резачките щяха да са го нарязали до момента в който пада...

Изпратен е сигнал към общината за паднал ото дърво и неработещите чешми със фотоси и даже GPS координати, с вярата пловдивчани да могат най-малко една студена вода да пият в горещините. Акциите с бутилирана вода са прелестни, само че в случай че чешмичките работеха - животът в града ни би бил доста по-приятен и с по-малко припадащи хора лятно време.

Докато за климатиците по рейсовете се размива отговорността с измиване на ръце, тук единственият отговорник е община Пловдив и ръководството на града, прехвърлящо си топката сред два крайници на едно и също тяло.

Прилагам няколко от десетките фотоси изпратени в сигнала.

Очаквайте отговорът на Община Пловдив по проблема
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР